Log me automatisch in bij elk bezoek
 Het is nu 21:51:23


Auto's | Peugeot 205 GR 1.1i
Welkom op Seppie's 205 forum
 Nieuwe berichten  Gebruikerslijst  Mijn Profiel  Mijn Inbox  Help  Zoeken  Registreer  Inloggen

Peugeot 205 GR 1.1i

Algemeen:   
type Peugeot 205 GR 1.1i
carrosserie 5-deurs, hatchback
transmissie 5 versnellingen, hand
brandstof benzine
kleur wit ( P0WT)
bouwjaar janu
Motor:   
aantal cilinders 4, in lijn
kleppen per cilinder 2
cilinderinhoud 1124 cm3
boring x slag 72,0 x 69,0 mm
compressieverh. 9,4:1
max. vermogen 44(60)/6200 kW(pk)/min-1
max. koppel 88/3800 Nm/min-1
brandstofsysteem singlepoint injectie
klepbediening ohc
turbo nee
katalysator geregeld
 

Heb m\'n autootje gekocht als verjaardagscadeautje voor mezelf in september 2013. Eerste weekend gelijk de rotor, verdeelkap, ventilator stuk bougies en kabels ook gelijk vervangen. Dat was zijn welkom thuis...
Het weekend erop gelijk de voorstoelen vervangen ( Had in m\'n vorige auto Suzuki Alto 1997 1.0 net verkocht maar omdat die stoelen zo rot zitten had ik al 2 weken rond gereden met peugeot stoelen achter in. Dus deze erin gebouwd. Later ook nog de achterbank zodat dat weer het zelfde was.

Dit autootje is perfect. Er moet veel aan gedaan worden en sinds in het autootje heb, heb ik nog geen maand gehad dat ik niet bezig was met \'t autootje. Vind het een briljant ding, en omdat hij zo soepel en zo fijn is, kan ik altijd thuis komen met \'m, vanwege HMS is het soms lastig maar het autootje is perfect voor als ik ergens last van heb, en gaat altijd met me mee. Laat me niet staan (als hij al gedraaid heeft is het autootje perfect. maar het eerste ritje is vaak moeizaam, met starten).
Dit is een auto die ik niet meer laat gaan, ik zal hem blijven onderhouden; motorisch, elektrisch en z\'n beauty ben ik ook mee bezig. Vorige zomer alle oppervlakkige roest aan de buitenkant aangepakt, en alle plekjes weer op de juiste manier opgeknapt. Deze zomer is de binnenkant aan de beurt, plafond, en bumpers wil ik gedaan hebben, en de vloermat gaat eruit om te zien wat er onder m\'n voeten allemaal schuil gaat.

Wil je meer weten over mij of m\'n autootje stuur even een berichtje.