Log me automatisch in bij elk bezoek
 Het is nu 05:27:48


Auto's | Peugeot 205 Génération 1.4i
Welkom op Seppie's 205 forum
 Nieuwe berichten  Gebruikerslijst  Mijn Profiel  Mijn Inbox  Help  Zoeken  Registreer  Inloggen

Peugeot 205 Génération 1.4i

Algemeen:   
type Peugeot 205 Génération 1.4i
carrosserie 3-deurs, hatchback
transmissie 5 versnellingen, hand
brandstof benzine
kleur
bouwjaar
Motor:   
aantal cilinders 4, in lijn
kleppen per cilinder 2
cilinderinhoud 1360 cm3
boring x slag 75,0 x 77,0 mm
compressieverh. 9,3:1
max. vermogen 55(75)/5800 kW(pk)/min-1
max. koppel 111/3400 Nm/min-1
brandstofsysteem singlepoint injectie
klepbediening ohc
turbo nee
katalysator geregeld
 

Beste lezers,

Dit is mijn eerste auto, ik heb lang gezocht naar een leuk autotje maar was er wel al van overtuigd dat dit een peugeot zou gaat worden. Na redelijk wat testritten in auto\'s met een veel lagere kilometerstand kwam ik er achter dat de kilometerstand eigenlijk niet altijd veel zegt. Toen kwam ik bij een dealer in nieuwe auto\'s dit karretje tegen. Deze dealer doet niet aan inruil auto\'s maar de dame van wie deze auto was heeft hem toch overgehaald deze te kopen.
Eerlijk is eerlijk, de kilometerstand is echt heel hoog maar na 1 testrit was ik verkocht en verknocht. Ondanks de kilometerstand ziet de auto er van buiten ( op hier en daar een schaafwondje er nog piekfijn uit. Het interieur ziet er uit alsof er nog nooit iemand in gereden heeft.
Ik heb deze auto nu nog maar een maand in mijn bezit, en eigenlijk het enige wat ik aan technische problemen ben tegengekomen is dat er zo nu en dan een druppel olie onder de auto ligt (kan zweten zijn) en dat als ik de auto helemaal vol tank dat het ergens de tank weer uit loopt. Oplossing, gewoon niet helemaal vol tanken ! Verder is het starten, lopen en het enige dat dit autotje van mij verlangd is dat ik gas geef ! Ik kan nog geen beoordeling geven over het verbruik, dit moet ik over een langere periode gaan uitrekenen. Ik kan wel vertellen dat ik met dit oude beessie wat al zo veel kilometers gereden heeft echt enorm blij ben