Log me automatisch in bij elk bezoek
 Het is nu 20:45:22


Auto's | Peugeot 205 Colorline 1.1i
Welkom op Seppie's 205 forum
 Nieuwe berichten  Gebruikerslijst  Mijn Profiel  Mijn Inbox  Help  Zoeken  Registreer  Inloggen

Peugeot 205 Colorline 1.1i

Algemeen:   
type Peugeot 205 Colorline 1.1i
carrosserie 5-deurs, hatchback
transmissie 5 versnellingen, hand
brandstof benzine
kleur grijs
bouwjaar 90
Motor:   
aantal cilinders 4, in lijn
kleppen per cilinder 2
cilinderinhoud 1124 cm3
boring x slag 72,0 x 69,0 mm
compressieverh. 9,4:1
max. vermogen 44(60)/6200 kW(pk)/min-1
max. koppel 88/3800 Nm/min-1
brandstofsysteem singlepoint injectie
klepbediening ohc
turbo nee
katalysator geregeld
 

heb het wagentje aangekocht daar ik lange tijd geleden ben begonnen met een 205 1.4 . maar na een inbeslagname is em verloren gegaan , nu een aantal jaren later toch maar opnieuw een 205\'ke gekocht voor een paar honderd euro omdat ik weet dat ik er veel plezier zal aan beleven met het opkuisen en verder in orde zetten ervan , het is een 1.1 colorline . niet te snel want zou er men vriendin mee willen leren rijden en daarna toch uitkijken om misschien een gti aan te schaffen . voor mezelf dan icon_lol.gif . maar zit nog met enkele probleempjes zoals die 13duimers die er nu onder zitten , echt afschuwelijk , lol .
heb dus gti-velgen aangeschaft met banden op 185/55 r15 . nu liggen er 145 rs 13 op . en redelijk verroest ook , daar ik al genoeg tijd in de okkasie gti- velgen heb gestoken wil ik ze der ook nog onder krijgen , maar heb nog geen bouten , als ik die al nodig zal hebben . gaatje in uitlaat net achter de achterdemper , en ook op zoek naar een gti-bumper (onderste deel waar mistlichten komen ) mistlichten natuurlijk , wat er wel al is gebeurd is een grondige keuring , waarin vermeld word , staat ophanging , staat banden , staat ruitensproeiers en dat em vol met blutsen zit , lol lol . maar da kom wel in orde na alle mechanise dingskes opgezlost te hebben natuurlijk . wa ben je met ne auto zonder b lutsen als em ni vooruitgaat , lol .ook de achterruitsproeier werkt niet meer , al es bijgevuld maar noppes , misschien verstopte leiding, achterruitverwarming weigert dienst te leveren . ik ontbreek ook nog een linkerkapje vooraan links in de deur voor de speaker te verbergen .


gewenste plannen :

gti-bumper mistlichten plaatsen ,
nieuwe sierlijsten daar die niet zo duur zijn nieuw .
nieuwe uitlaat , al dan niet volledig , weet ik niet veel van , had graag remus gehoord icon_lol.gif .
buitenspiegels vervangen , zijlijsten plaatsen . verbreden achterdeur plus bijwerken achtervleugels om toch wat meer breedte te creeren achteraan . (planneke moet ik nog uitwerken , heb wel al een ideetje .is dan ook een 5-deurs dus nog niet het simpelste van de werken . maar al es gedaan op ne kadett gsi 5deurs ,wat niet echt een simpel iets was .
blenderen van ramen .
gladde koffer ( dus da ribbelgedoe deraf icon_smile.gif )
zowieso nieuwe motorkap daar die een hagelbui heeft meegamaakt , nieuwe bestuurdersdeur daar die ingedeukt zit . ( onherstelbaar ).
dak herstellen , hagelslag .
graag natuurlijk iemand met kennis van mechanica gewenst om men 1.1 toch optimaal te houden , daar ik een leek ben in mechanic . alle goede raad is welkom , allerhande gewenste aanpassingen zijn nogal veel om op te noemen , ik probeer jullie op de hoogte te houden van wat er zoal al gebeurd is . foto\'s volgen zeker icon_smile.gif))))) en bedankt voor uw tijd icon_smile.gif)))